Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/492-7449

Téli álom illóolajkeverék
Téli álom illóolajkeverék
5 990 Ft 
5 690 Ft

Téli álom illóolajkeverék

Ezt az illóolajkeveréket azoknak ajánljuk, akik vágynak az álmaik megvalósítására. A kompozícióban levő geránium azt üzeni, hogy szeretett vagy és leszel mindörökké. Az ylang-ylang bátorít arra, hogy merj varázslatos meséket álmodni magadnak, a mirha a földanya energiája burkol be, a mandarin pedig emlékeztet arra, hogy minél bátrabb vagy, minél merészebb, annál csodálatosabb dolgok valósulnak meg körülötted.
ALKALMAZÁSA
Cseppents 4-8 cseppet a párologtató vízzel teli részébe. A párologtatót ne hagyd felügyelet nélkül!
ÖSSZETEVŐK
Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Citrus Reticulata Peel Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Pogostemon Cablin Oil, Commiphora Myrrha Oil, Elettaria Cardamomum Seed Oil, Picea Mariana Leaf Oil
ELLENJAVALLAT
Nincs

FIGYELMEZTETÉS
A termék fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Ha masszázshoz, bedörzsöléshez használja, akkor az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában.
100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. Tanácsért és speciális megoldásokért forduljon Panarom Okleveles Aromaterapeutáinkhoz!
Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.
5
Kezdete: 2024.02.22   A készlet erejéig!
Megtakarítás 300 Ft
5 690 Ft
5 990 Ft 
A vásárlás után járó pontok: 285 Ft
Adatok
Cikkszám:
720777
Vélemények
Nincs vélemény a termékről/szolgáltatásról. Legyen Ön az első, aki véleményt ír!