Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/492-7449

Yellow Rose - Cellular Eye contour szemkörnyéki krém 15 ml
Yellow Rose - Cellular Eye contour szemkörnyéki krém 15 ml
12 650 Ft

Yellow Rose - Cellular Eye contour szemkörnyéki krém 15 ml

Hatás

  • csökkenti a szemkörnyék ráncait, feszesíti a bõrt
  • stimulálja a mikrokeringést, ezáltal csökkennek a szem alatti sötét karikák, duzzanatok

A svájci alma (Malus Domestica) liposzómákba zárt õssejtjei megóvják a bõr õssejtjeit az oxidációtól, az UV sugárzás és a környezet káros hatásaitól, segítik a bõr megújítására irányuló genetikai funkciók végrehajtását.

A Hibis- cus Esculentus (Okra) kivonatból nyert oligopeptidek komplexuma: „Botox-szerû” hatásként azonnal csökkentik a ráncok mélységét, antioxidáns hatásúak, védelmet nyújtanak a szabad gyökök ellen.

A speciális pentapeptid – a Matrixyl – a fibroblasztokban aktiválja  a sejtközti mátrix molekulák szintézisét (kollagén, elasztin, glycosaminoglycan), ezáltal javítja a bõr állapotát, tömörségét.

A hyaluronsav keverék (nagy, közepes és kis molekulasúlyú) hatékony hidratálást biztosít a bõr különbözõ rétegeiben.

A 3 aktív molekula innovatív rendszere: Hesperidin Methyl Chalcone, VW- Dipeptide Valyl-Tryptophane és az oligopeptid GQPR- Peptide Pal csökkentik a szem alatti duzzanatokat.  

A citrusfélékbõl származó, erõs antioxidáns hatású hesperidin erõsíti a kapillárisok falát, megakadályozza a duzzanatok képzõdésében szerepet játszó plazma szivárgását a szemkörnyéki bõrben.

A VW dipeptid stimulálja a nyirokkeringést, „elszállítja” a felesleges nedveket a szemkörnyékrõl, a GQPR javítja a bõr rugalmasságát és feszességét. A liposzómákba zárt karnitin és koffein szinergikusan stimulálják a mikrokeringést és a zsírsejtek katabolikus folyamatait, csökkentik a puffadást, feszesítik a szemkörnyéket.

A szem alatti fekete karikák a törékeny falú erekbõl a környezõ szövetekbe kiáramló vér és pigmentek miatt alakulnak ki.

A speciális, sötét karikákat csökkentõ oligopeptidek – a Pal-GHK+Pal GQPR és a N-hydroxysuccinimide (NHS), továbbá a Crysin flavonoid komplexe stimulálják a mikrocirkulációt a szemkörnyéken, helyreállítják a bõr rugalmasságát és tónusát.

A borsó kivonat és a sucrose dioleate fehérítõ komplexe gátolja a melanogenezisért, a melanociták képzõdéséért felelõs enzim aktivitását.  

A búzaproteinek és a feszesítõ hatású Cyclodextrinek (oligo szacharidok) erõs lifting és hidratáló hatásúak. Az egyedülálló antioxidáns-rendszer C- és E-vitaminokkal, Lycopenben gazdag paradicsom kivonattal, liposzómákba zárt Q10 koenzimmel és karnitinnel, kitûnõ védelmet biztosít a szabad gyökök káros hatásai ellen.

A kamilla kivonat fõ hatóanyaga a bisabolol, a Hirudo medicinális orvosi pióca nyálkája, a golgota virág és a francia rózsa kivonatok kiváló nyugtató, gyulladásgátló hatásúak.

A ránctalanító, hidratáló hatású avokádó fitoszterolok, a védõ és hidratáló hatású ceramidok és Phytosphingosine, a hidratáló, diszkolorációt csökkentõ, a kollagén természetes bioszintézisét stimulaló Niacinamide (B3-vitamin), az anti-aging, regeneráló hatású Silanol Hydroxyproline és manuron sav, hûsítõ, tonizáló hatású uborka kivonat, A-vitamin, d-Panthenol, lanolin, jojoba olaj, shea vaj és allantoin fokozzák ennek a rendkívül hatékony készítménynek a hatását. 

Korosztály Minden korosztály

Bõrtípus Minden bõrtípus

Fõ hatás Anti-ageing

Kiszerelés 15 ml

Használati javaslat

A kezelés befejezéseként vékonyan vigye fel a krémet a szem környékére és finoman masszírozza be.

12 650 Ft
A vásárlás után járó pontok: 633 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Márka:
Organique
Cikkszám:
627614
Tömeg:
30 g/db
Vélemények
Nincs vélemény a termékről/szolgáltatásról. Legyen Ön az első, aki véleményt ír!