Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/492-7449

Henna color hajszínezőpor 14 gesztenyebarna 25 g
Henna color hajszínezőpor 14 gesztenyebarna 25 g
945 Ft

Henna color hajszínezőpor 14 gesztenyebarna 25 g

A Henna hajszínező porok gyengyéd hajszínezők hennával.

A henna jótékony hatása  hajra és fejbőrre ismert. A hennának erősítő, antiszeptikus hatása van. Használatától a haj fényes, dús, lágy lesz. A henna gondosan kiválasztott, ellenőrzött indiai vagy egyiptomi forrásból származik, nehézfémektől és p-feniléndiamintól (PPD) mentes-> bizonyos henna tetoválásoknál ez okozhat súlyos allergiás reakciót.

Független laboratóriumok végzik a mikrobiológiai vizsgálatokat termékeinken biztonságod érdekében.

A hennánk könnyen alkalmazható, optimális színeredményt biztosít.

  • Szükséged lesz egy tasak Henne Color henna hajszínező porra, egy edényre, kanálra, fésűre, egy pár kesztyűre, egy műanyag sapkára és  törülközőre.
  • Öntsd a por az edénybe.
  • Adj hozzá forró vizet, egy csepp Henné Color növényi henna tartalmú kondicionáló balzsamot az optimális eredményért és keverd amíg egy lágy masszát nem kapsz.
  • Hagyd kihűlni.

A Henné Color hajszínező por hajfesték nem változtatja meg a haj szerkezetét.

A Henné Color hajszínező por természetes vagy festett hajon is alkalmazható.

Az első ősz hajszálakat elfedi.

Szépségre gyakorolt hatása: A Henné Color hajszínező porok kiemelik a haj meleg fényét és a hajszálakat erősítik. A Henna igazi növényi alapú kondicionáló, mely a hajat fényessé, dússá, rugalmassá teszi és egyszerűbben kezelhetővé.

A fodrászok ajánlatai: A Henné Color hajszínező por rendszeres használata intenzív fényt ad a hajnak, miközben természetes marad. A lágy és szilikon-mentes növényi hennát tartalmazó semleges henna sampon használatával a hajszín tartósabb lesz. Egy csepp Henné Color növényi henna kondicionáló balzsam a henna masszához adva extra rugalmasságot és puhaságot ad a hajnak.

Használati utasítás:

  • Mosd meg hajad semleges Henné Color növényi hennát tartalmazó ápoló samponnal, majd csavard ki/töröld meg.
  • Vedd fel a kesztyűt és helyezz egy törülközőt a válladra. A masszát először a hajtövekre vidd fel, majd az egész fejedre a haj csúcsig.
  • Fedd be a fejed a műanyag sapkával.

Várakozási idő: Hagyd rajta 40 percig - 2 óráig, attól függően, hogy milyen intenzív színt szeretnél. Minél tovább hagyod rajta annál fényesebb lesz.

Öblítés meleg vízzel habosítsd majd öblítsd le, hogy a massza eltűnjön. Ha még puhább és rugalmasabb hajat szeretnél, öblítsd le még egyszer hajad hideg vízzel és Henné Color henna kondicionáló balzsammal.

Használati óvintézkedések: A Henné Color henna hajszínező porok minden hajtípuson használhatók. Csak hajra használható, szempilla és szemöldök színezésére nem.

Csak külső használatra.

Attól függően, hogy mennyire érzékeny a bőröd, egyes összetevők allergiás reakciókat válthatnak ki.

48 órával használat előtt végezz egy kis részen tesztet. Javasoljuk, hogy a színt teszteld egy tincsen mielőtt a teljes hajon alkalmazod, mert  a por eltérően reagál attól függően, hogy milyen az eredeti hajszíned, a hajszerkezeted és milyen kémiai kezelésnek volt kitéve a hajad.

A Henné Color henna hajszínező porok szőkítés, dauerolás és hajkiegyenesítő kezelés után is használhatók. Javasoljuk azonban, hogy ezek után  minimum 4-6 hetet várj mielőtt használod a port, és első használatkor csak rövidebb ideig hagyd a hajon. A hajszínező a világosabb hajat gyorsabban befesti, így miután egy tincsen tesztelted, a várakozási időt lerövidítheted. Ha a hajszínező nyomot hagy a bőrödön, szappanba vagy citromlébe áztatott vattával lemoshatod.

Csak egészséges fejbőrön alkalmazható (sérült, vagy irritált bőrön nem). Gyermekektől elzárva tartandó.

A por színe nem egyezik meg a festett haj színével.                               

A fekete színt csak fekete vagy sötét barna hajon használd (a végső szín 48 óra után lesz a legjobb).

945 Ft
A vásárlás után járó pontok: 47 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Márka:
Venita
Cikkszám:
294419
Tömeg:
200 g/db
Vélemények
Nincs vélemény a termékről/szolgáltatásról. Legyen Ön az első, aki véleményt ír!