Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékajánló
Személyi kölcsön
Házhozszállítás - akár ingyen

Szavazás

Külföldi gyártótól történő rendelés magánszemélyeknek és kereskedőknek

Fő kategória >Külföldi gyártótól történő rendelés magánszemélyeknek és kereskedőknek

Ezen az oldalon külföldi termékeket tud közvetlenül a gyártótól rendelni.


Mivel a szállítás külföldről történik, 4-8 héttel kell számolni. A reális szállítási idő a tapasztalatok alapján 30 munkanap. A terméket a pénz beérkezése után rendelem meg. A termék hollétét nyomon lehet követni, így nem fordulhat elő, hogy nem érkezik meg. Amennyiben mégis előfordulna, teljes pénz visszafizetési garanciát vállalok.(60 munkanap után). A termék cseréjére, pénzvisszafizetésre lehetőség nincs, így kérem alaposan ellenőrizze le a termék méreteit. Kérem, 3 munkanapon belül utalja a vételárat és a megadott postaköltséget.

Előreutalás után rendelem meg a terméket, szállítási idő kb. 4-8 hét, ezt rendeléskor kérem figyelembe venni.

 

Általános szerződési feltételek külföldről, rendelésre történő termékek esetén:

Amely létrejött egyrészről a közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészről vásárló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető a termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.

Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az oldalon szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetítő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevő között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel. A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat. A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását csomagküldési szám megadásával tudja bizonyítani, amelyet a vevő részére továbbít, a weboldal linkjével mellékelve, ahol a termék nyomon követhető.

A hirdető vállalja:

  • A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését

  • A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé.

  • A termékkel kapcsolatos kérdések kezelését, megválaszolását.

  • A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között.

Esetlegesen gyári hibás termék érkezése esetén a hibás termék forgalmazójához történő visszapostázásról a vevőnek kell gondoskodnia, oly módon, hogy a termék feladása nyomon követhető legyen a Magyar Posta weboldalán. A termék kézhezvételétől számított 1 héten belül jelezni kell, ha gond van a termékkel, ezt követően panasszal élni nem lehet. A visszapostázási címet a hirdető a vevő részére megküldi. Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevő elfogadja és tudomásul veszi.

 

Az európai méretezésnél kisebb, ezért körültekintően kell kiválasztani a méretet, mert visszavásárolni, cserélni nem áll módomban.

 

A termék ára tartalmazza a termék beszerzési árát, banki (továbbutalási díj), egyéb adminisztrációs költséget.


Nincs ilyen termék/szolgáltatás

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Webáruház készítés