Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/492-7449

Syndie Maison: A sziget dobogó szíve
Syndie Maison: A sziget dobogó szíve
799 Ft 
550 Ft

Syndie Maison: A sziget dobogó szíve

Syndie Maison: A sziget dobogó szíve

Dina Warner fiatal kora ellenére korán megtapasztalhatta, mi a veszteség és a fájdalom. Rendőrcsalád sarja - apja, bátyja, férje rendőrök voltak, és hivatásuk áldozatai lettek. Megérte életüket feláldozni úgy, hogy a bűn tovább terjed feltartóztathatatlanul? Dina kilép a rendőrség soraiból és régi szenvedélyének hódol, a fotósok örömtelibb, nyugalmasabb életét akarja élni.

Ám sógornője rejtélyes gyors és megmagyarázhatatlan betegsége, unokaöccse brutális, váratlan halála sokat sejtető levele felborzolja törékeny nyugalmát. Titkos nyomozásba kezd, és hiába a csábító filmet munka egyédeni szigeten Kalifornia közelében, a sors vagy valaki más újrarendezi a dolgokat.

Ki kicsoda, ki akarja jót, ki rosszat, ki van az álca mögött? Dina újra érzi zsigereiben elődei igazságot követelő erejét; félelem és rettegés árán, de ösztöneitől hajtva kutat az elátkozott szigeten. Ki az, ki mellészegődik: férfias sármjával játszani tudó csalárd ellenség vagy az igaz, mindent elsöprő szerelem?

Dina pattanásig feszült igyekezettel szinte érzékeit veszti az édenkert foglyaként. A mélybezuhogó, dübörgő vízesés adja meg rá a választ: élet vagy halál...halál vagy szerelem...

Raktáron: 1 db
31
Kezdete: 2021.07.29   A készlet erejéig!
Megtakarítás 249 Ft
550 Ft
799 Ft 
A vásárlás után járó pontok: 28 Ft
Adatok
Cikkszám:
305635
Vélemények
Nincs vélemény a termékről/szolgáltatásról. Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek