Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/492-7449

Maison, Syndie: Az éj sötétje elszáll
Maison, Syndie: Az éj sötétje elszáll
799 Ft

Maison, Syndie: Az éj sötétje elszáll

Aki szeret, segít megtudni, ki vagy!                    

Melissa Foster nagyon furcsa kislány volt. Édesanyja meghalt születésekor, mormon nagyszülei nevelték, ám sem ők, sem orvosai, sem barátai nem értették, mi történik vele, ha hirtelen elájult vagy látomások gyötörték. Mintha mindig átcsúszott volna lelke egy másik világba, ahonnan kétségbeesve és magyarázatokat várva került vissza. Túlérzékeny idegrendszer, skizofrénia, több személyiség?                  

Õrjítõ és mindenkit felkavaró belsõ utazásaitól menekülve a lány úgy határoz, hogy barátnõjével kikapcsolódik a Sziklás-tó vidékén, egy csendes helyen. Érkezésekor megdöbbentõ felfedezést tesz: ez az a bizonyos hely, ami látomásaiban szerepel, a ház a tó partján, a szõke fiú... mind valahonnan ismerõs. Tudja, hogy nem szabadul, bár érzi a tragédia elõszelét, - amíg ki nem kutatja, ki õ valójában és mit keres itt. A lázas kirakós játék elkezdõdik.               

Melissa rádöbben, hogy volt egy ikertestvére, aki rejtélyes autóbalesetben itt halt meg a hegyek között. Azon a napon, hogy megtalálja õt, el is veszti. Feneketlen sötétségbe borul lelke, önmagát is veszve érzi.                 

Melissa tudja, hogy nem elég a múltat felderíteni, újra szembe kell néznie önmagával, azzal a Melissával, aki elõtt a titkok egy része megnyílt, aki közben erõs vonzalmat érez a szõke fiú iránt; és aki végre egy kerek egésznek szeretné érezni önmagát. Küzd, hogy a misztikus sötétség elszálljon végre, és eljöjjön lelke hajnala a szerelem derítõ békéjével áldva.

Raktáron: 1 db
799 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
167156
Tömeg:
300 g/db
Vélemények
Nincs vélemény a termékről/szolgáltatásról. Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek