Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/492-7449

Joyce Carol Oates: Bellefleur avagy a családi átok 1-2.
Joyce Carol Oates: Bellefleur avagy a családi átok 1-2.
2 200 Ft

Joyce Carol Oates: Bellefleur avagy a családi átok 1-2.

Bellefleur: egy kastély, amely már kívülről szemlélve is meghökkentő, hiszen számtalan falával, tornyával, tornyocskájával és minaretjével úgy fest, „mintha lázálomban tervezték volna, amikor a képzelet túlszökken önmagán, és egyre lázasabb és mohóbb lesz..."

Egy kastély, amelyben fennállásának 130 éve alatt egymást érik a furcsábbnál furcsább események: valaki bezárkózik egy szobába, és nyomtalanul eltűnik; valaki lemegy a pincébe, és többé nem kerül elő; egy óra visszafelé jár; egy tükör néha nem egészen tükörképet mutat... de mindez nem is olyan meglepő, hiszen itt élők és holtak „élnek" egy fedél alatt.

Bellefleur: egy család, az újvilágba áttelepült XVIII. századi francia arisztokrata, jean-pierre bellefleur leszármazottai.

Egy család, amelyben gyakoriak a végzetesen szerencsétlen frigyek. gyakoriak az „érdekes halálesetek".

Egy család, amelynek tagjai a pénz, a hatalom, a politikai karrier, a lovak, az autók, a kártya, az ital, a vadászat, a fogadások, a bosszú megszállottai. Van köztük gyilkos és költő, szent életű aszkéta és gyerek-zseni. mások és mégis hasonlók. Összeköti őket a bellefleur-vér.

A Bellefleur-bosszú. a bellefleur-átok. Bellefleur: a kiváló amerikai írónő, Joyce Carol Oates „családregénye".

A Márquez száz év magány-a által ihletett nagyszabású művel a népszerű szerző új oldaláról mutatkozik be magyar olvasóinak.

Raktáron: 1 db
2 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 110 Ft
Adatok
Cikkszám:
780960
Vélemények
Nincs vélemény a termékről/szolgáltatásról. Legyen Ön az első, aki véleményt ír!