Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/492-7449

Interherb ReStart Memo tabletta 30db
Interherb ReStart Memo tabletta 30db
5 130 Ft

Interherb ReStart Memo tabletta 30db

Bizonyos élethelyzetekben, betegség utáni lábadozás időszakában, vagy egyszerűen csak a kor előrehaladtával szervezetünknek szüksége van a feltöltődésre és az újraindításra.

Különösen aktuális ez jelen időszakban. Ebben az újraindításban nyújtanak segítséget az INTERHERB ReStart készítmények.

A korszerű és legújabb tudományos eredmények alapján kifejlesztett formulák hatóanyagai több irányból – a szív- és érrendszert, az idegrendszert és az immunrendszert célozva- támogatják szervezetünk regenerációját és védelmét.

Koffein-mentes MEMO készítményünket a koncentráció erősítésére, a memória támogatására, a szellemi frissesség fenntartására fejlesztettük ki.

5 130 Ft
A vásárlás után járó pontok: 257 Ft
Részletek

Igazolt hatékonyságú, szabadalmaztatott összetevői˟ a szellemi munka és a tanulás kihívásokkal teli időszakaiban (tanulmányok, vizsgaidőszak, fokozott munkahelyi teljesítmény) fokozzák a koncentrációt, valamint idős korban segítik a szellemi frissesség, az emlékezőkészség és a mentális egészség megőrzését.

Hosszú távú memória és koncentrációs tesztek igazolták a kétféle zsályakivonatot tartalmazó hatóanyag (Cognivia) szellemi teljesítőképességet támogató hatását.

A készítmény értékes hatásfokozó komponensei az agyi vérkeringést támogató Ginkgo biloba kivonat, az idegek működését segítő magnézium, valamint a mentális terhelhetőséget fokozó, kifáradást csökkentő pantoténsav.

Kétféle zsályakivonatot tartalmazó szabadalmaztatott formula.

Szellemi teljesítőképességet támogató hatását hosszú távú memória és koncentrációs tesztekkel igazolták.

Termékösszetevők: Zsálya (Salvia offi cinalis és S. lavandulifolia) kivonat; tömegnövelő szerek: mikrokristályos cellulóz, (hidroxi-propil)-metil-cellulóz; magnézium-oxid; cink-szulfát monohidrát; Ginkgo biloba levél-kivonat; csomósodást gátló anyagok: zsírsavak magnézium sója, szilícium-dioxid, talkum; kalcium-D-pantotenát; pálmaolaj.

Javasolt fogyasztás: Napi egy tabletta. Lehetőleg főétkezést követően, rágás nélkül, folyadékkal vegye be.

Tárolás: száraz helyen, szobahomérsékleten (15-25 ºC)

Adatok
Márka:
Interherb
Cikkszám:
641793
Vélemények
Nincs vélemény a termékről/szolgáltatásról. Legyen Ön az első, aki véleményt ír!