Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/492-7449

Barbara Taylor Bradford: Megérdemelt jutalom

Linnet O'Neill férjhez ment, immár Linnet Kallinski a neve. Ő vezeti továbbra is a Harte-birodalmat, mert nővére, Tessa, megtalálta álmai férfiját Franciaországban.

Anyjuk, Paula azonban nem támogatja Linnet terveit - túl ambiciózusnak tartja őket, és kellemetlenül emlékeztetik arra az időre, amikor ő akart nagy változásokat bevezetni és majdnem elvesztette az áruházat.

Jonathan Ainsley, a tökéletes rosszfiú akkor csak orrhosszal maradt le a legnagyobb jutalomról, felbukkan hát megint, hogy még egy kísérletet tegyen.

India Standish, az ír arisztokratalány, továbbra is szerelmes a festőjébe, de az igaz szerelem útja sohasem egyenes.

Felbukkan Dusty régi szerelme, gyermeke anyja, és igyekszik annyi bajt okozni, amennyit csak tud.

Evan Hughes ikreket vár, nagyapja, Robin Ainsley legnagyobb örömére és nagybátyja, Jonathan legnagyobb dühére. Esküvőjét tervezi Gideonnal, és boldog, hogy amerikai családja is ott lesz.

Pedig húga, Angharad, gyerekkoruk óta irigykedik rá, és most megtalálja a megfelelő bosszút - összeáll a gonosz Jonathannal.

Apjuk, Owen nem nagyon örül annak, hogy a Harte család beszippantja kedvenc lányát, s nemtetszésének igyekszik hangot is adni, szegény Evan nagy bánatára.

A szerteágazó Harte família immár negyedik generációja veszi át a színpadot és az áruházat.

Továbbra is izgalmas dolgok történnek velük, hiszen sorsukat a családregény modern nagyasszonya, Barbara Taylor Bradford bonyolítja.

Raktáron :  1 db
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
624874
Tömeg:
250 g/db
Vélemények
Nincs vélemény a termékről/szolgáltatásról. Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek