Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/492-7449

Barbara Taylor Bradford: Levél egy idegentől
Barbara Taylor Bradford: Levél egy idegentől
3 200 Ft 
2 900 Ft

Barbara Taylor Bradford: Levél egy idegentől

"Lefogadom, hogy egy járókeretes öregasszonyra számítottál, és e helyett két Valentino ruhás pipit találsz magassarkúban."

Justine Nolan magas, karcsú, szőke, fiatal nő: Emmy-díjas, híres dokumentumfilm-rendező. Apja már nem él, imádott nagyanyja légi szerencsétlenségben halt meg tíz éve. Édesanyja sohasem volt közeli kapcsolatban vele, a karrierje mindig fontosabb volt neki, mint a család. Talán csak ikerbátyjára számíthat biztosan, aki felesége halála óta egyedül neveli gyönyörű, kivételesen okos kislányát.

Justine végre elkészül legújabb filmje utómunkálataival, pihenésképpen elutazik hát Connecticutba, gyermekkora kedvenc házába, ahol egy anyjának címzett levelet talál - Isztambulból.

Egy idegen írta, és meglepő információkat közöl a nagymamáról.

Justine elindul, hogy fényt derítsen a titokra. Felfedezi Isztambult, ezt a mesebeli várost, amely Európa és Ázsia határán áll. Megkeresi a levél íróját, nagyanyja kortársát és barátnőjét, és találkozik a nő feltűnően vonzó és nőtlen unokájával. Isztambul varázsa, családi titkok, a második világháború legsötétebb napjai - hősies bátorság, gonosz előítéletek és természetesen sok-sok szerelem: Barbara Taylor Bradford szokás szerint mesterien bonyolítja a szálakat és mozgat népes szereplőgárdát koldusszegénytől dúsgazdagig.

Raktáron: 1 db
9
Kezdete: 2020.06.14   A készlet erejéig!
Megtakarítás 300 Ft
2 900 Ft
3 200 Ft 
A vásárlás után járó pontok: 145 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
118110
Tömeg:
250 g/db
Vélemények
Nincs vélemény a termékről/szolgáltatásról. Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek