Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/492-7449

Balogh Béla: Gyógyító meditáció (CD-melléklettel)
Balogh Béla: Gyógyító meditáció (CD-melléklettel)
1 500 Ft

Balogh Béla: Gyógyító meditáció (CD-melléklettel)

"Kedves Olvasó! Ön az angliai központú White Eagle Lodge, azaz a Fehér Sas Páholy rituális fehér mágiával dolgozó testvériségének gyógyító meditációját tartja a kezében.

A könyv sokkal több, mint a CD használatát segítő útmutató, hiszen bepillantást nyújt a Páholy működésébe és munkájába. Ha szíve tiszta és gyógyító-segítő szándéka komoly, a rendszeres meditáció hozzásegíti belső érzékelésének kifejlődéséhez.

Ezen az úton nem ritka, hogy felbukkannak előző életekből származó emlékképek. A reinkarnációs emlékek valóságtartalmát sokan megkérdőjelezik.

Edgar Cayce, Grace Cooke és Elisabeth Haich Egyiptomból származó reinkarnációs emlékeinek régészeti bizonyítékait nem csupán a kíváncsiságot kielégítő különleges csemegének szántam. A bizonyosság nyugalmat ad, a nyugalom pedig belső csendhez vezet, és ez a meditáció célja. Ebben a csendben képesek vagyunk befogadni a magasabb világokból érkező útmutatást, ami gyakran szimbólumok formájában érkezik. A könyvben külön fejezet foglalkozik a leggyakrabban előforduló szimbólumok jelentésével." (Balogh Béla)

Raktáron: 1 db
1 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 75 Ft
Adatok
Cikkszám:
266485
Vélemények
Nincs vélemény a termékről/szolgáltatásról. Legyen Ön az első, aki véleményt ír!