Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/492-7449

Baba ajándékcsomag
Baba ajándékcsomag
19 090 Ft

Baba ajándékcsomag

Különleges ajándékcsomag a legkisebbek számára a legkedveltebb Panarom baba termékekkel. Az ajándék díszdobozban található termékek szettben vásárolva most kedvezményesen lehetnek Tiéd!

A csomag tartalma:

Mesélő Hold illóolajkeverék (10 ml) Nyugtató, elalvást elősegítő illóolajkeverék. Az illóolajkeveréket az esti rutin részeként gyermeked megnyugtatására javasoljuk. A természetes összetevők révén gyöngéden nyugtat és segíti az elalvást. Az illóolajkeverékben szereplő orvosi levendula és kamilla illóolajok megnyugtatják, harmonizálják az idegrendszert, a mandarin illóolaj görcsoldó hatásával segíti az ellazulást, az édesnarancs illóolaj jókedvre hangolja a lelket.

Fénylő Csillag illóolajkeverék (10 ml) Fertőtlenítő, légfrissítő illóolajkeverék. Az illóolajkeverék növényi összetevőinek köszönhetően párologtatóba cseppentve fertőtleníti és frissíti a gyermek szobájában a levegőt. A Fénylő csillag illóolaj összetétele jó szolgálatot tehet betegség idején, illetve annak megelőzésében a levegő fertőtlenítésével. A Fénylő csillag illóolajkeverékben helyet kapó citrom és niauli illóolajok fertőtlenítik és frissítik a levegőt, ezáltal segítenek a betegségek megelőzésében, a grapefruit és orvosi levendula illóolajok nyugtató, idegrendszeri kiegyensúlyozó hatásukkal segítenek a betegség napjait könnyebbé tenni, a mirtusz és niauli illóolajok segítik a könnyebb légzést.

Napsugár kenőcs (50 ml) Rendszeres használatával megakadályozható a baba popsijának kipirosodása. A Napsugár kenőcsben található nyugtató, ápoló és vízlepergető hatóanyagoknak köszönhetően rendszeres használatával megakadályozható a baba popsijának kipirosodása. A kalabafa olaj, a shea vaj és az orbáncfű macerátum elősegíti a kipirosodott babapopsi regenerálódását, a lanolin, a méhviasz és kakaóvaj segítenek a nedvességet távoltartani a bőrfelszíntől, az orvosi levendula és szantál illóolajok támogatják a bőr regenerálódását, gyógyulását. A kenőcs segíthet bármilyen irritált bőrállapot esetén a gyógyulásban, így a náthától, a sok orrfújástól kipirosodott orr bőrének regenerálásában, csakúgy, mint a szélfújástól, a hideg levegőtől kipirosodott kézfejek, a kicserepesedett ajkak és a berepedezett sarokbőr ápolásában.

Florelle levendula permet (200 ml) Az orvosi levendula aromavíz és a damaszkuszi rózsa aromavíz gyulladáscsökkentő és bőrnyugtató hatású összetevőinek köszönhetően kiváló segítség a kipirosodott babapopsi megnyugtatásában és ápolásában. A Florelle levendula permet hűsíti, nyugtatja az irritált bőrt.

 

Új keverék helyi alkalmazásakor javasoljuk a bőrteszt elvégzését.

100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 

A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.

19 090 Ft
A vásárlás után járó pontok: 955 Ft
Adatok
Cikkszám:
518871
Vélemények
Nincs vélemény a termékről/szolgáltatásról. Legyen Ön az első, aki véleményt ír!